Hyphn – The Shape of Genius

HYPHN, The Shape of Genius

 

“Monitor Audio has created a staggeringly potent pair of loudspeakers that not only represent the pinnacle of what the company is currently capable of, but that give an indication of where the next 50 years might take it.”

– GQ Magazine

 

Hyphn is een intentieverklaring.

 

Hyphn is een ongeëvenaarde, definitieve en compromisloze demonstratie van de huidige ontwerp-, engineering- en productiecapaciteiten van de Monitor Audio Group en haar toekomstige ambities. Het is anders dan alles wat Monitor Audio, of wie dan ook, ooit heeft gemaakt: de meest creatieve, ambitieuze, technisch geavanceerde en krachtige luidspreker in de geschiedenis van het bedrijf. Het levert een dramatisch verbeterde luisterervaring, met een visueel opvallende aanwezigheid.

 Geboren uit Passie, Visie & Kennis. Hyphn is ontstaan ​​uit de samenwerking tussen onze ontwerpers en ingenieurs, die tot doel hadden de beste luidspreker te bouwen die iemand ooit heeft gehoord. Een ambitie die gemakkelijk uit te drukken is, maar een stuk uitdagender om te verwezenlijken.Hyphn is bedoeld als ‘statement luidspreker’, zowel technisch als visueel. Het is ook ontworpen voor ‘echte’ ruimtes, waarbij rekening wordt gehouden met alle inherente beperkingen en compromissen die dit met zich meebrengt.– Emily Hesslegrave (senior productontwerper) Bereikt door een onlosmakelijk begrip van geluid. Hyphn is de meer verfijnde, verder verbeterde productieversie van de Concept 50-luidspreker, onthuld onder enorme media-aandacht en universele bijval in 2022.Hyphn is een unieke luidspreker, gemaakt op een bepaald tijdstip door een combinatie van drie specifieke factoren: een diep begrip van de wetenschap van hoe we geluid horen; solide technische principes; en de creatieve vrijheid die je krijgt als je een onafhankelijk bedrijf bent.

 

De Hyphn’s reizen door Nederland en zijn te beluisteren bij onze Platinum 3G dealers, deze promoties worden aangekondigd via onze site, facebook en/of Instagram. En de sociale media van de dealers.