Custom Install

De Custom Install-producten van Monitor Audio zijn ontworpen voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn ontwikkeld met behulp van de geavanceerde drivertechnologieën van onze bekroonde hifi-luidspreker reeksen om superieure geluidskwaliteit te leveren zonder afbreuk te doen aan het kamerontwerp.

De architectonisch verantwoorde luidsprekers van Monitor Audio zijn beschikbaar voor verschillende prestatieniveaus en brengen innovatie voor elke toepassing – waar u ook besluit om dynamisch muziek- en filmgeluid te ervaren, er is een plafond- of wand inbouwluidspreker die perfect is voor de rol. De luidsprekers zijn vakkundig geoptimaliseerd voor ritmische breedbandaudio, naadloze kamerintegratie en eenvoudige, veilige installatie.

Als je van je inrichting houdt en geweldige audio waardeert, hoef je geen compromissen te sluiten: de Custom Install luidsprekers van Monitor Audio zorgen voor harmonie in je hele huis.

Custom Install Brochure

Monitor Audio geeft ook een blad uit, Insider Magazine, waar foto’ s en uitleg gegeven wordt over bijzondere projecten. Onderstaand een link met de laatste uitgave van dit blad.

Deze uitgave is speciaal omdat u op bladzijde 4 tot en met 7 een artikel kunt lezen en prachtige foto’s kunt zien van restaurant Tabu in Leiden.

Een geweldig project  waar met name de inbouw subwoofers en de Vecta V240’s goed te zien zijn. Met dank aan The Hifi Studio Number One, Leiden!

Bekijk Insider Magazine