Revo Hospitality

REVO VOELT ZICH THUIS IN ’S WERELDS TOONAANGEVENDE HOTELS

Revo-producten hebben nu ook een ‘thuis’ gevonden in een breed scala luxe hotels over de hele wereld. Van kleine onafhankelijke vestigingen tot locaties van grootschalige internationale hotelgroepen, zoals het American Trade Hotel & Halls in Panama City, het Ace Hotel London en het Shoreditch House in Londen.

De Soho House Group is een toonaangevend hotelbedrijf met hotels en besloten clubs. Toen Soho House voor het nieuwe Shoreditch House-project in Londen op zoek ging naar een tafelradio van hoge kwaliteit kwam men bij Revo uit.

Voor de elegante gastenverblijven bleek de – meermalen bekroonde – Heritage digitale radio namelijk dé perfecte mix van klassiek tijdloze vormgeving en vooruitstrevende technologie.

Bijzonder is dat Revo bovendien elk product exact kan toesnijden op uw wensen: van geheel eigen kleuren en afwerking tot aangepaste bediening voor en weergavekwaliteit van de radio.

Zo is er speciale software voor de SuperConnect die zorgt voor een nauwkeurig bepaald maximum volume (zodat overlast in andere kamers wordt voorkomen), voor een wektijd die na instellen slechts eenmaal geldt (om te voorkomen dat de volgende gast ook weer ongewenst op die tijd gewekt wordt) en zonder de SpotifyConnect-functie (om te voorkomen dat de ene gast via de SpotifyApp radio’s van andere kamers kan bedienen).

Er is daarom altijd een passende Revo digitale radio: voor elke gewenste audiokwaliteit en vrijwel elk interieur, van traditioneel tot eigentijds. Van PiXiS tot SuperConnect.

Monitor Audio helpt u graag om de ‘radio-eisen’ voor uw project goed te definiëren. Aarzel daarom niet om contact op te nemen.

De volgende Revo-modellen zijn leverbaar:

De PiXiS RX DAB/DAB+/FM RDS/Internet/SpotifyConnect mediaplayer geeft toegang tot de landelijke digitale radiozenders inclusief de nieuwe multimediavoorzieningen voor DAB. WiFi biedt toegang tot meer dan 16.000 radiostations op het internet en (via draadloze DNLA-connectiviteit) tot alle soorten audiobestanden op PC of mediaserver of netwerk.

De AXiS X3 heeft alles van de PiXiS maar dan met extra functionaliteiten als voorkeuzezendertoetsen, Bluetooth aptX (voor CD-kwaliteit audiostreaming vanaf mobiele apparaten), een iPod/iPhone-dock plus een Apple Lightning-dock voor de nieuwe iPhone 5. De weergave wordt verzorgd door de 8 W digitale versterker.

De SuperSignal heeft een opvallend fraaie – wat meer klassiek vormgegeven – walnoten behuizing met aluminium voorpaneel. De bediening gaat via een grafisch OLED-scherm, 8 voorkeuzetoetsen, de ‘joystick’ op het apparaat en de losse afstandsbediening. Hij heeft alle bij de AXiS genoemde radiofunctionaliteiten, maar dan nu met 10 W vermogen.

De SuperConnect is het “Mono-” topmodel mét de mooie vormgeving van de SuperSignal, alleen dan 90̊ gekanteld, mét Spotify Connect voor toegang tot ruim 20 miljoen muzieknummers op het internet, mét 8 voorkeuzetoetsen per radiofunctie, mét een optische digitale uitgang en mét een 15 W digitale versterker.

De SuperSystem is het “Stereo-” topmodel mét de mooie vormgeving van de SuperConnect, mét Spotify Connect voor toegang tot ruim 20 miljoen muzieknummers op het internet, mét 8 voorkeuzetoetsen per radiofunctie, mét een optische digitale uitgang en mét een 15 W digitale versterker.