Revo Hospitality

REVO VOELT ZICH THUIS IN ’S WERELDS TOONAANGEVENDE HOTELS

Revo-producten hebben nu ook een ‘thuis’ gevonden in een breed scala luxe hotels over de hele wereld. Van kleine onafhankelijke vestigingen tot locaties van grootschalige internationale hotelgroepen, zoals het American Trade Hotel & Halls in Panama City, het Ace Hotel London en het Shoreditch House in Londen.

De Soho House Group is een toonaangevend hotelbedrijf met hotels en besloten clubs. Toen Soho House voor het nieuwe Shoreditch House-project in Londen op zoek ging naar een tafelradio van hoge kwaliteit kwam men bij Revo uit.

Voor de elegante gastenverblijven bleek de – meermalen bekroonde – Heritage digitale radio namelijk dé perfecte mix van klassiek tijdloze vormgeving en vooruitstrevende technologie.

Bijzonder is dat Revo bovendien elk product exact kan toesnijden op uw wensen: van geheel eigen kleuren en afwerking tot aangepaste bediening voor en weergavekwaliteit van de radio.

Zo is er speciale software voor de SuperConnect die zorgt voor een nauwkeurig bepaald maximum volume (zodat overlast in andere kamers wordt voorkomen), voor een wektijd die na instellen slechts eenmaal geldt (om te voorkomen dat de volgende gast ook weer ongewenst op die tijd gewekt wordt) en zonder de SpotifyConnect-functie (om te voorkomen dat de ene gast via de SpotifyApp radio’s van andere kamers kan bedienen).

Er is daarom altijd een passende Revo digitale radio: voor elke gewenste audiokwaliteit en vrijwel elk interieur, van traditioneel tot eigentijds. Van PiXiS tot SuperConnect.

Monitor Audio helpt u graag om de ‘radio-eisen’ voor uw project goed te definiëren. Aarzel daarom niet om contact op te nemen.